Suomalainen RCTIC eSports -organisaatio on ilmoittanut vahvistavansa organisaatiotaan kiinnittämällä Relentless Gaming Counter-Strike: Global Offensive -joukkueen.

RCTIC menetti edellisen CS:GO-joukkueensa, nykyisen LRG:n, reilut kaksi viikkoa sitten, kun sopimusneuvotteluiden päätteeksi osapuolet eivät päässeet yhteisymmärrykseen tulevaisuudesta. Organisaatio kertoi jo silloin aikovansa jatkaa Counter-Striken parissa.

Nyt RCTIC on ilmoittanut kiinnittäneensä suomalaisorganisaatio Relentless Gamingin joukkueen, joka on hiljalleen alkanut kerätä huomiota pärjäämällä eri nettiliigoissa. Joukkueen kokoonpanosta tunnetuin nimi on Joonas "OZALA" Ojala, joka on edustanut RCTIC eSportsia aikaisemmin syksyllä 2014.

Joonas ”OZALA” Ojala kommentoi liittymistä riveihimme seuraavasti:

Suuri ja positiivinen askel minulle sekä koko joukkueelle, kun liityimme RCTIC:iin. On todella mukavaa huomata, että meidän panostaminen on huomattu. Tämä mahdollisuus nostaa motivaatiota entisestään ja odotan innolla yhteistyötä Jeren sekä muiden RCTIC:laisten kanssa. RCTICin avulla saamme paljon uusia mahdollisuuksia ja näkyvyyttä. Joukkue on todella kiitollinen tästä mahdollisuudesta ja tarjouksesta saada työskennellä RCTIC:in kanssa.

Tahtoisin myös kiittää Relentless Gamingin porukkaa kaikesta mitä ne teki meidän eteen näin lyhyessä ajassa ja toivon, että he löytävät uuden joukkueen meidän tilalle.

RCTIC:n toimitusjohtaja Jere Alanen kommentoi kiinnitystä seuraavasti:

Joukkue paikan vapauduttua päätimme, että lähdemme katsomaan uutta kokoonpanoa nuorten joukkueiden puolelta. Kotimaiset nuoret joukkueet ovat alkuvuoden aikana tehneet positiivista nousua sekä selvästi niiden sitoutuminen on parantunut verrattaen esimerkiksi vuoden takaiseen. Paikan vapauduttua hakemuksia saatiin paljon, mutta olemme aktiivisesti seuranneet joukkueiden kehitystä ja tämän pohjalta otettiin muutama näistä haastatteluun. Haastatteluiden ja neuvotteluiden pohjalta näimme, että Relentlessin kokoonpano täyttää ne normit mitä haemme.

Joukkue on äärimmäisen motivoitunut, tuloksellisesti kehittynyt kokoajan eteenpäin sekä muutoin ulospäin osoittautunut positiiviselta joukkueelta. Näemme, että nuoria motivoituneita joukkuetta ollessa saatavilla on paras sekä kannattavin vaihtoehto lähteä tukemaan heitä. Olemme enemmän kuin tyytyväisiä, että pääsimme käytyjen neuvotteluiden jälkeen tekemään sopimuksen juuri tämän kokoonpanon kanssa emmekä malta odottaa alkavan yhteistyön tuloksia.

Uusi RCTIC CS:GO -joukkue koostuu seuraavista pelaajista:

  • Joonas ”OZALA” Ojala
  • Ilmo ”McDuck” Salomäki
  • Tommi ”McSpam” Lindgren
  • Olli ”INSES” Havisto
  • Jonathan ”saastis” Åberg

RCTIC eSportsin uusi joukkue pelaa tällä hetkellä muun muassa FEL-, ESEA Open- ja CEVO Intermediate -liigoja.

eSM-turnauksen joukkue pelaa kokonaisuudessaan vielä Relentlessin alaisuudessa. Relentless on ilmoittanut etsivänsä uutta CS:GO-joukkuetta, ja kiinnostuneet voivat olla yhteydessä organisaatioon sähköpostitse: [email protected]

Lähde: RCTIC