SETT.fi lopettaa toimintansa

Assembly Summer 2010 -tapahtuman yhteydessä alkunsa saanut elektroniseen urheiluun keskittynyt uutissivusto SETT.fi lopettaa toimintansa vajaan kuuden vuoden päätteeksi.

Koemme sivuston tehneen oman osansa työstä vuosien varrella: Nyt on aika antaa kapula eteenpäin muille tekijöille!

Syyskuussa 2010 avatulla sivustolla on julkaistu yli 4000 elektroniseen urheiluun liittyvää uutista, artikkelia, blogia, arvostelua ja haastattelua. Vajaan kuuden vuoden aikana sivustolle sisältöä tuotti kymmenet vapaaehtoiset sekä eri pelien ammattilaiset rakkaudesta lajiin.

SETT.fi tarjosi ensimmäisenä sivustona sisältöä suoraan paikan päältä ulkomailta suomalaisten taistellessa turnauksissa. Sivusto vieraili kuuden vuoden aikana yli 25 ulkomaisessa tapahtumassa, joista suurimpia olivat ESWC, WCG sekä DreamHackin tapahtumat eri maissa.

Uutistoiminnan lisäksi sivuston toimintaan kuului ajoittain myös turnaustoimintaa. Sivusto järjesti useita eri turnauksia ja karsintoja niin suomalaisiin kuin myös kansainvälisiin turnauksiin.

SETT.fi tullaan turnaus- ja uutistoiminnan lisäksi muistamaan SETT TV:stä, joka tarjosi lähetyksiä useista kotimaisista turnauksista ja tapahtumista. SETT TV:n viimeinen lähetys tulee suorana Assembly Summer 2016 -tapahtumasta 4.-6. elokuuta, jolloin kanavan kautta voi seurata eSM-finaaleita sekä ASUS ROG -turnausta.

Vanhoja uutisia, artikkeleita ja muita teoksia voi lukea ainakin vuoden loppuun asti. Kommentointi tullaan sulkemaan lähipäivinä.

Haluamme kiittää kaikkia SETT.fi:n lukijoita, tukijoita sekä avustajia kuluneista vuosista - kiitos!

Kommentit

Azhrak

Harmin paikka mutta ymmärrettävää. Tällä hetkellä on sentään muita, joille nyt siirtää mantteli, toisin kuin pari vuotta sitten. Pitänee löytää siis uusi pakka sc2.fi uutisten mirroreille. :)

Azhrak

Lisätään vielä, että uutisten luova voima eli milA tuskin lopettaa esprts-kirjoitteluaan tähän, vaan jatkaa Iltasanomille. Eli sinänsä tuotannon määrä ei kauheasti vähene, vaikka settiin ei samoja juttuja kirjoitetakaan.

LekaL

Kiitos kaikesta, vajaa viisi vuotta tuli täällä oltua, kun joskus 12-kesäsenä tuli tänne liityttyä. Ilman tätä sivua eSports ei kenties olisi ykkösharrastukseni. Kiitos vielä kerran.

KraTe

Huh.. no kaippa tämäkinpäivä piti joskus tulla, veikkaan, Perustamisessa mukana olleena tulee ihan haikea fiilis parhaina aikoina kävijä määrätkin laskettiin tuhansissa mitä se ei varmasti enään ole ollut. gg loppuun asti jaksaneet taustavoimat, milA ja kumppanit!!

Rcls

Huh.. no kaippa tämäkinpäivä piti joskus tulla, veikkaan, Perustamisessa mukana olleena tulee ihan haikea fiilis parhaina aikoina kävijä määrätkin laskettiin tuhansissa mitä se ei varmasti enään ole ollut. gg loppuun asti jaksaneet taustavoimat, milA ja kumppanit!!

Kyllä ne laskettiin vielä loppuunkin asti kymmenissä tuhansissa :D

KraTe

No sepäs on hieno kuulla :D varmasti suurimmalla osalla harrastajista kuten itelläkin vierailu sivuilla on ollut osa päivärutiineja :)

Zathor

Parempi lopettaa tällein kunniakkaasti, kuin koittaa väkisin pysyä pystyssä, kuten gaming.fi tekee. Hyvää työtä!