Veikkauksen Peliskaba 2016 ja Peliliiga arpovat neljä kahden hengen VIP-pakettia Assembly Summer 2016 -tapahtumaan 4.-7. elokuuta. Paketit sisältävät parhaat paikat seuraamaan turnauksia, liput jatkobileisiin sekä ruokaa ja juomaa.

Assemblyilla pelataan tänä vuonna Suomen mestaruuksista StarCraft II:ssa, Hearthstonessa sekä Counter-Strike: Global Offensivessa torstaina 4. elokuuta. Päivää myöhemmin alkaa 25 000 dollarin ASUS ROG CS:GO-turnaus, joka huipentuu lauantaina pelattaviin pudotuspeleihin.

Nyt juuri sinulla on mahdollisuus päästä seuraamaan eSM-finaaleita VIP-paikoilta yhdessä ystäväsi kanssa, kun Veikkauksen Peliskaba 2016 yhdessä Peliliigan kanssa jakaa liput neljälle onnekkaalle.

Paketit sisältävät pääsyn Assembly Summer 2016 -tapahtumaan, aitiopaikat eSM-finaaleihin, liput Assemblyjen kuuluisiin afterpartyihin VIP-rannekkeella sekä ruokaa ja juomaa. Arvonnan voittajat voivat myös seurata ASUS ROG -turnausta paikan päällä Assemblyilla perjantaina ja lauantaina.

Osallistuminen:

Veikkaus on Peliliigan järjestämien SM-kilpailuiden yhteistyökumppani ja tarjoaa lisäjännitystä myös kotisohville. Veikkauksen pelien koko tuotto  jaetaan laajasti vuosittain liikunnan, kulttuurin, tieteen ja nuorisotyön kohteisiin. Jokainen suomalainen on siis veikkausvoittaja pelasi tai ei. Myös Suomen elektronisen urheilun liiton toimintaa tuetaan Veikkauksen tuotosta, joka mahdollistaa mm. Suomen eSports-maajoukkueen lähettämisen MM-kisoihin Indonesiaan 5.-10.10.2016.